< img src="https://visacentergh.com/wp-content/uploads/2018/09/123.png">

مهاجرت و نحوی دریافت ویزای اتریش

DESCRIPTION

مهاجرت و نحوی دریافت ویزای اتریش

به گزارش  ویزا سنتر قربانی، به دنبال رسالت این مجموعه جهت شفافیت و آگاهی در خصوص مهاجرت، روزانه افرادی که قصد مهاجرت دارند را با کشورهای مختلف آشنا می‌کنیم.

در بسته امروز به معرفی کشور اتریش می‌پردازیم.

اتریش یکی از کشورهای اروپای مرکزی است. وین پایتخت آن می‌باشد. این کشور از شمال با آلمان و جمهوری چک، از شرق بااسلوواکی و مجارستان، از جنوب با ایتالیا و اسلوونی و از غرب با سوئیس و لیختنشتاین هم‌مرز است.

شهرهای مهم آن‌، وین، گراتس، کلاگن‌فورت، لینتس، لئوبن، آیزن‌اشتا و فیلاخ است.

رودخانه های پر آب و جنگل های زیبا در تابستان و کوهای زیبای پوشیده از برف در زمستان مناظر طبیعی بسیار زیبایی را در اتریش به وجود آورده است و جاذبه های طبیعی این کشور از دلایلی است که سالانه هزاران نفر را برای گردشگری راهی این کشور می کند.

 

زبان رسمی مردم کشور اتریش زبان آلمانی است و واحد پول این کشور یورو می باشد. کشور اتریش در سال 1995 به اتحادیه اروپا و سپس به کشورهای عضو شنگن پیوست. جمعیت آن در حدود 8,500,000 (هشت میلیون و پانصد هزار) نفر است که بیش از 80 درصد آنها مسیحی هستند

 

*شرایط و روش های مهاجرت به اتریش

روش های مختلفی برای مهاجرت به اتریش وجود دارد که از جمله این موارد میتوان به مهاجرت تحصیلی, مهاجرت کاری, مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و … اشاره کرد.

 

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل

مهاجرت تحصیلی همواره از بهترین, کم هزینه ترین و کم ریسک ترین روش های مهاجرتی محسوب می شود. از آنجایی که فرد برای تحصیل در اکثر کشورهای جهان باید مبالغی را به عنوان شهریه دانشگاه و … بپردازد اگر شما کشوری را انتخاب نمایید که دارای تحصیلی تقریبا رایگان باشد گزینه ای استثنایی را برای مهاجرت یافته اید. دانشگاه های اتریش با دریافت شهریه ای در حدود 350 تا 750 یورو در هر ترم تحصیلی از ارزانترین و در عین حال معتبرترین دانشگاه های اروپا و جهان محسوب می شوند. لذا تحصیل در اتریش به گزینه ای بسیار معقول برای شما تبدیل میشود.

 

تحصیل در اتریش برای متقاضیان تحصیل نیازی به داشتن مدرکی دال بر دانش زبان آلمانی ندارد و این امکان برای افراد وجود دارد که در بدو ورود خود ابتدا به آموزش زبان بپردازند و پس از آنکه دانش زبان فرد به حد مورد نیاز رسید وارد دانشگاه می شود. این امر یکی از مزیت های اتریش نسبت به آلمان است. زیرا هنگامی که شما در حال اخذ مدرک زبان برای کشور مورد نظر هستید امکان تغییر قوانین وجود دارد. ولی اگر ابتدا پذیرش دانشگاه را اخذ نمایید و سپس دوره زبان را زیر نظر همان دانشگاه بگذرانید تغییر قوانین در وضعیت شما تغییری ایجاد نمیکند. این امر یکی از بزرگترین نگرانی های افراد را مرتفع خواهد نمود.

 

اگر شما در حال تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشگاه های سراسری هستید این امکان را دارید که واحد های درسی خود را به دانشگاه های اتریش انتقال دهید و مدرک تحصیلی خود را از اتریش اخذ نمایید.

 

 جهت کسب اطلاعات تکمیلی با مشاوران مجموعه ویزا سنتر قربانی تماس حاصل فرمایید و از شرایط دریافت ویزای  آن مطلع شوید.

 

طرف دیگر اگر شما به هر دلیلی شرایط تحصیل در دانشگاه های دولتی اتریش را نداشته باشید باز هم ما گزینه ای برای شما داریم. شما میتوانید دانشگاه های خصوصی را برای تحصیل در اتریش انتخاب نمایید و به زبان انگلیسی در این دانشگاه ها به تحصیل بپردازید. تحصیل یکی از بهترین روش های مهاجرت به اتریش می باشد.

 

تحصیل در اتریش در مقطع کارشناسی 4 سال, در مقطع کارشناسی ارشد 2 سال و در مقطع دکتری 3 تا 5 سال به طول می انجامد. در طول مدت تحصیل یک دانشجو اجازه کار پاره وقت 10 تا 20 ساعت در هفته بسته به مقطع تحصیلی خود دارد که میتواند تا حدود زیادی هزینه های زندگی فرد را نیز تامین نماید.

*مهاجرت به اتریش از طریق کار

از آنجایی که کشور اتریش از اعضای اتحادیه اروپا و عضو پیمان شنگن می باشد بسیاری از افراد تمایل به اخذ ویزای کار در اتریش را دارند. این کشور علاوه بر دستیابی به در آمدی بالا , به اقامت اتریش و در نهایت تابعیت این کشور نیز دست پیدا کنند. اگر شما مشغول به تحصیل در اروپا هستید و یا قبلا در اروپا تحصیل کرده اید شانس بسیار بالایی برای دریافت ویزای کار در اتریش دارید.

 

 جهت کسب اطلاعات تکمیلی با مشاوران مجموعه ویزا سنتر قربانی تماس حاصل فرمایید و از شرایط دریافت ویزای  آن مطلع شوید.

 

با این حال اگر از این امتیازات نیز برخوردار نیستید کارشناسان ما میتوانند شما را برای اخذ ویزای کار در اتریش جهت مهاجرت به اتریش یاری نمایند کافی است با ما تماس بگیرید تا از مشاوره ای تخصصی در این زمینه برخوردار شوید.

 

به طور خلاصه می توان گفت فرد برای اخذ ویزای کار در اتریش به کسب حداقل 70 امتیاز نیاز دارد که میتواند این امتیاز را از معیارهایی چون سن, مدرک تحصیلی,سابقه کاری, حقوق بالا, کارهای تحقیقاتی و مدرک زبان کسب نماید.

 

اگر شما دارای سن زیر 40 سال و دارای مدرک تحصیلی کارشناسی هستید همچنین اگر سابقه کار مناسبی در رشته تحصیلی خود دارید با ما تماس بگیرید. با کسب 70 امتیاز شما می توانید ویزای 6 ماهه از سفارت اتریش دریافت کنید که به شما این امکان را می دهد که در کشور اتریش به جستجوی کار بپردازید. پس از یافتن کار و بستن قرارداد کاری و طی کردن مراحل اداری کارت اقامت یک ساله ای برای شما صادر می شود که بوسیله آن می توانید همراه خانواده تان در کشور اتریش اقامت داشته باشید. معمولا بعد از آنکه 4 تا 5 سال در این کشور کار کرده و مالیات پرداخت کنید میتوانید تقاضای اقامت دائم نمایید.

 

حتی اگر شرایط لازم برای دریافت ویزای کار اتریش را ندارید نگران نباشید. ما این امکان را فراهم کرده ایم که شما بتوانید با تحصیل رایگان در اتریش رزومه خود را تقویت کنید و به این ترتیب پس از تحصیل به راحتی جذب بازار کار کشور اتریش و دیگر کشورهای اروپایی شوید و علاوه بر کسب در آمدی بالا به اقامت دائم این کشورها نیز دست پیدا کنید.
*مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری

 

 جهت کسب اطلاعات تکمیلی با مشاوران مجموعه ویزا سنتر قربانی تماس حاصل فرمایید و از شرایط دریافت ویزای  آن مطلع شوید.

 

یکی از روش های مهاجرت سرمایه گذاری در اتریش است. یکی از این روش های سرمایه گذاری ثبت شرکت در اتریش است که از خارج از این کشور امکان آن وجود ندارد و اگر شما به واسطه تحصیل یا کار در این کشور باشید این امکان را دارید که ثبت شرکت را انجام دهید. با توجه به نرخ مناسب مالیات در این کشور گزینه مناسبی برای مدیران و صاحبان مشاغل است. روش دیگر سرمایه گذاری سنگین است که مبلغ مورد نیاز شما 3 میلیون یورو می باشد و شما با سرمایه گذاری این مبلغ در کشور اتریش میتوانید در یک بازده زمانی بسیار کوتاه به پاسپورت یا تابعیت اتریش برای خود و خانواده تان دست پیدا کنید.

 

این مبلغ باید به صورت نقد باشد و منبع ایجاد آن نیز مشخص باشد. یعنی شما باید بتوانید ثابت نمایید که از کدام روش قانونی این میزان پول را بدست آورده اید. با آغاز روند کار بررسی شرایط شما, پول در حساب خودتان مسدود خواهد شد و اگر پس از بررسی های لازم با در خواست شما موافقت گردید این مبلغ وارد چرخه پروژه های دولتی اتریش می گردد و شما و خانواده تان پاسپورت اتریش را دریافت می نمایید و در غیر این صورت این مبلغ به شما مسترد خواهد شد.

 

با توجه به بررسی روش های مهاجرت به اتریش پیشنهاد کارشناسان ما به شما آن است که ابتدا به طرق کم ریسک تر نظیر تحصیل و کار به کشو اتریش وارد شوید و در ضمن زندگی در این کشور به سرمایه گذاری سبک یا ثبت شرکت بپردازید. این کار موجب می شود شما فرصت آشنایی با فضای اقتصادی این کشور را داشته باشید و با یک آگاهی کامل به سرمایه گذاری اقدام کنید.

 

کارت اقامت قرمز  سفید  قرمز اتریش

 

قوانین مربوط به این شیوه اقامتی از سال 2011 تصویب گردیده است. مخاطب این قانون شهروندان کشورهای خارج از اتحادیه اروپا هستند. یکی از موارد اعطای آن افرادی است که در کشور اتریش تحصیلات خود را به پایان رسانده اند. با این کارت اقامت فرد امکان دسترسی نامحدود به بازار کار را پیدا می کند. این کارت بر اساس سنوات تحصیلی فرد و شغلی که متقاضی بعد از تحصیلات خود به آن مشغول می شود به فرد اعطا می گردد. حال اگر شما با داشتن این کارت حداقل 10 ماه از 12 ماه را مشغول به کار باشید این امکان را دارید که برای کارت تکمیلی قرمز سفید قرمز اقدام کنید و از مزیت های بیشتری در کشور اتریش برخوردار شوید.

 

*هزینه زندگی در اتریش

 

سوال در زمینه هزینه زندگی از مواردی که هر فردی که قصد مهاجرت به اتریش را دارد، ممکن است برایش ایجاد شود. کشور اتریش از بهترین کشورهای جهان و نه لزوما گران ترین آنهاست. طی مطالعات انجام شده برای تعیین هزینه زندگی توسط موسسه مرکر , زندگی دراین کشور بسیار مقرون به صرفه است. این موسسه در سال 2015 نتیجه تحقیقات مجدد خود را برای انتخاب بهترین شهر جهان در بین کلان شهر های دنیا اعلام کرد.

 

در این لیست شهر وین ، پایتخت اتریش باز هم برای ششمین بار به عنوان بهترین شهر جهان انتخاب شد. برای آنکه یک شهر بتواند به این عنوان دست پیدا کند معیار های متفاوتی در نظر گرفته شده اند که از جمله آنها سطح رفاه اجتماعی , امنیت اجتماعی , اوضاع سیاسی و اقتصادی , سیستم آموزش و پرورش , سیستم های حمل و نقل درون شهری و برون شهری و ….را می توان نام برد. شهر زوریخ سوئیس , اکلند نیوزیلند , مونیخ آلمان و ونکوور کانادا در رتبه ها دوم تا پنجم این فهرست بهترین شهرهای دنیا قرار گرفته اند.

 

سیستم بهداشت و درمان در کشور اتریش در نوع خود بهترین است. افراد استخدام شده و افراد دارای شغل آزاد از بیمه های اجباری برخوردارند. خانواده این افراد شامل همسر و فرزندان فرد بیمه شده میتوانند از بیمه مشترک بدون پرداخت هیچ هزینه ای برخوردار شوند. زیرساخت های حمل و نقل مدرن و تولید انرژی در این کشور در جهان بی نظیر است.

 

به طور کلی هزینه زندگی مجموعه از هزینه های مسکن, خوراک و پوشاک, حمل و نقل, بیمه و … می باشد. میزان هزینه زندگی همواره بسته به سطح زندگی افراد و بهره مندی از امکانات متفاوت است. این مطالب مورد پرسش افرادی است که قصد مهاجرت به اتریش را دارند.

 

به طور خلاصه ریز هزینه زندگی در اتریش به صورت زیر می باشد:

  • هزینه اجاره مسکن بسته به نوع خوابگاه , سوئیت یا آپارتمان بودن محل اقامت در اتریش 200 یورو تا 1000 یورو
  • هزینه خوراک و پوشاک در اتریش 150 یورو تا 300 یورو
  • هزینه حمل و نقل در اتریش 50 یورو
  • حق بیمه برای نفر اصلی در اتریش 50 یورو که تمام افراد تحت تکفل می توانند از این بیمه استفاده نمایند
  • هزینه اینترنت و اشتراک برق گاز و تلفن در اتریش 60 یورو تا 300 یورو

 

 جهت کسب اطلاعات تکمیلی با مشاوران مجموعه ویزا سنتر قربانی تماس حاصل فرمایید و از شرایط دریافت ویزای  آن مطلع شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اطلاعات تماس

دفتر آنکارا:

No:76, Unit4, Achin St, Chankaya-Ankara

تلفن های دفتر آنکارا:
903124373929+ , 905464666392+ , 905380293943+
شعبه دو آنکارا:

No: 81/5, 06680, Tunalı Hilmi Cd., Barbaros Neighborhood, Çankaya, Ankara, Turkey

تلفن های شعبه دو آنکارا:
903124373929+ , 905464666392+ , 905380293943+
شعبه تهران:
تهران، خیابان دکتر شریعتی، بالاتر از میرداماد، بن بست شریفی، پلاک 11، طبقه سوم
تلفن های دفتر تهران:
982122220463+ , 982126405031+
نمایندگی کرج:
کرج، تقاطع ملاصدرا و تعاون، مجتمع پاسارگاد، ط۲، واحد ۴ ( آژانس مسافرتی مینار سفر کرج )
تلفن های نمایندگی کرج:
982632529200+ , 982632562546+

دفتر ارمنستان:

E 811, 7- th floor, 16 building, Kievyan street, Yerevan, Armenia

تلفن دفتر ارمنستان: 37444012333+
شماره های همراه: 989125087509+ , 989336304247+
ایمیل: info@visacentergh.com

تماس با ما

ویزا سنتر در سوشیال مدیا

Telegram
Google plus
Instagram of Ozdemir

© تمامی حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به گروه ویزا سنتر می باشد