< img src="https://visacentergh.com/wp-content/uploads/2018/09/123.png">

دریافت ویزا

ویزا استرالیا

ویزا استرالیا

استرالیا، بی تردید زیباترین قاره جهان است.اخذ ویزای توریستی استرالیا برای سفر به سرزمینی پهناور با بیشترین تنوع زیستی و گیاهی، با عجایب طبیعی خارق العاده و بی نظیر، بهترین گزینه برای متفاوت سپری کردن تعطیلات است. مسافرت به استرالیا، تجربه ای زیبا و خاطره انگیز است که در هیچ جای دیگر، قابل دستیابی نیست.

آب و هوای استرالیا معتدل است و همین خصوصیت، استرالیا را در چهار فصل سال، مقصد توریست ها می نماید. استفاده از فرصت تعطیلات سال نو میلادی، شما را با جشن ها و فستیوال های داخلی بی نظیری مواجه می کند. در حال حاضر، سفارت استرالیا در تهران، درخواست های ویزا را به صورت آنلاین می پذیرد و با این تدبیر، زمان رسیدگی و صدور ویزا بسیار کوتاه شده است. اخذ ویزای توریستی استرالیا، نیاز به مصاحبه یا مراجعه حضوری ندارد و کلیه مراحل از ابتدا تا انتها، به صورت آنلاین انجام می پذیرد.

ویزای توریستی استرالیا برای افرادی است که می خواهند برای مسافرت، دیدار اهالی خانواده از جمله والدین، فرزندان، برادر، خواهروفامیل، یا برای قرارهای کاری یا شرکت در سمینارها به استرالیا سفر کنند.

در حال حاضر، متقاضیان ویزای توریستی استرالیا، از طریق ویزای زیر گروه ۶۰۰، اقدام می کنند. این ویزا بنا به درخواست متقاضی، ۳.۶ ماهه است. این ویزا به صورت الکترونیکی صادر شده و در پاسپورت متقاضی، چاپ نمی شود. متقاضی با در دست داشتن تایید سفارت مبنی بر داشتن ویزا میتواند به استرالیا مسافرت کند.

 

هدف از سفر به استرالیا:

 

ویزای توریستی استرالیا برای کسانی است که مایلند برای بازدید این کشور، قرار ملاقات کاری و یا بازدید اقوام و دوستان به این کشور سفر کنند. دارندگان این ویزا، مجاز به کار و شرکت در دوره های آموزشی بیشتر از ۳ ماه نیستند. همچنین، امکان تبدیل این ویزا به اقامت دائم و یا سایر ویزاها نیز وجود ندارد.

ویزای توریستی شماره 600 استرالیا به چند زیرشاخه تقسیم می شود که مهم ترین آنها عبارتند از:

 

  • ویزای توریستی استرالیا:

اگر قصد سفر به استرالیا به عنوان توریست را دارید. همچنین اگر پدرو مادر یا فرزندان شما در استرالیا هستند و می خواهید به ملاقات آنها بروید این شاخه بهترین انتخاب برای شما می باشد. ویزای توریستی استرالیا را می توانید از ایران و به صورت آنلاین دریافت کنید. هزینه این ویزا 135 دلار استرالیا می باشد.

اگر از استرالیا اقدام کردید هزینه ویزا 340 دلار استرالیا می باشد.

با دریافت ویزای توریستی فامیلی استرالیا شما اجازه کار ندارید و فقط تا 3 ماه می توانید تحصیل کنید.

معمولا پلیس چک و آزمایشات پزشکی مورد نیاز است که تا یک سال اعتبار دارند.

مدت اعتبار این ویزا بین 3، 6 و 12 ماه است.

 

  • ویزای توریستی فامیلی استرالیا:

اگر خواهر و برادر یا اقوام یا دوستان شما در استرالیا هستند و شما قصد دیدار آنها را با دعوت نامه دارید معمولا این مسیر برای دریافت ویزای توریستی استرالیا از همه بهتر می باشد. در این روش معمولا شخصی که در استرالیا است و دعوت نامه ارسال می کند بین 5000 تا 15000 دلار استرالیا به عنوان امانت نزد دولت استرالیا می گذارد و بعد از اینکه شما به استرالیا رفتید و بازگشتید مبلغ خود را پس می گیرد.

برای دریافت ویزای توریستی فامیلی استرالیا می توانید از ایران و به صورت آنلاین اقدام کنید. هزینه ویزای توریستی فامیلی 135 دلار استرالیا می باشد.

با دریافت ویزای توریستی فامیلی استرالیا شما اجازه کار ندارید و فقط تا 3 ماه می توانید تحصیل کنید.

معمولا پلیس چک و آزمایشات پزشکی مورد نیاز است که تا یک سال اعتبار دارند.

مدت اعتبار این ویزا بین 3، 6 و 12 ماه است.

 

  • ویزای توریستی بیزینسی استرالیا

اگر قصد سفر به استرالیا برای شرکت در کنفرانس، مصاحبه شغلی، قرارداد کاری و از این قبیل موارد را دارید، می بایستی از شاخه ی ویزای توریستی بیزینسی استرالیا اقدام کنید.

ویزای توریستی بیزینسی استرالیا را می توانید به صورت آنلاین اقدام و دریافت نمائید. هزینه این ویزا 135 دلار استرالیا می باشد.

مدت اعتبار این ویزا معمولا 3، 6 یا 12 ماه است.

آزمایشات پزشکی و پلیس چک موردنیاز است.

با دریافت این ویزا شما اجازه کار در استرالیا را ندارید و می توانید حداکثر به مدت 3 ماه  تحصیل کنید.

برای دریافت ویزای بیزینسی سمینارها می توانید از سابکلاس 459 و 456 هم استفاده نمائید.

 

 

هزینه ی ویزای توریستی استرالیا:

 

هزینه بررسی پرونده متقاضی توسط سفارت، از جولای ۲۰۱۵، ۱۳۵ دلار استرالیا می باشد. این هزینه در صورت رد پرونده توسط سفارت، مسترد نمی شود. برای اطلاع از هزینه ی خدمات این دفتر، با ما تماس بگیرید.

 

 

زمان رسیدگی ویزای توریستی استرالیا:

 

مدت زمان رسیدگی به پرونده ی ویزای توریستی ۱ ماه است. اما تجربه نشان داده است که استفاده از سیستم آنلاین این زمان را به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهد.

 

مدارک لازم برای ویزای توریستی استرالیا:

  • دارا بودن یک یا دو ویزای توریستی شنگن
  •  دارا بودن سفر های مکرر به کشورهای اطراف
  • دارا بودن سند ملکی یا تجاری و….
  • دارای حساب بانکی و تمکن مالی
  • دارا بودن یک شغل معتبر و رسمی
  • ترجمه شناسنامه
  • ترجمه سند ملکی
  • ترجمه مدارک شغلی
  • ترجمهکارت پایان خدمت
  • پاسپورت های قدیم و جدید
  • هر نفر یک قطعه عکس 6.4
  • گردش 3 ماهه حساب و تمکن مالی

 

500 دلار ابتدا تشکیل پرونده پر کردن فرم واریزی سفارت دریافت

 

دعوت نامه رزرو هتل و پرواز و مبلغ 800 دلار پس از اخذ ویزا

اطلاعات تماس

دفتر آنکارا:

No:76, Unit4, Achin St, Chankaya-Ankara

تلفن های دفتر آنکارا:
903124373929+ , 905464666392+ , 905380293943+
شعبه دو آنکارا:

No: 81/5, 06680, Tunalı Hilmi Cd., Barbaros Neighborhood, Çankaya, Ankara, Turkey

تلفن های شعبه دو آنکارا:
903124373929+ , 905464666392+ , 905380293943+
شعبه تهران:
تهران، خیابان دکتر شریعتی، بالاتر از میرداماد، بن بست شریفی، پلاک 11، طبقه سوم
تلفن های دفتر تهران:
982122220463+ , 982126405031+
نمایندگی کرج:
کرج، تقاطع ملاصدرا و تعاون، مجتمع پاسارگاد، ط۲، واحد ۴ ( آژانس مسافرتی مینار سفر کرج )
تلفن های نمایندگی کرج:
982632529200+ , 982632562546+

دفتر ارمنستان:

E 811, 7- th floor, 16 building, Kievyan street, Yerevan, Armenia

تلفن دفتر ارمنستان: 37444012333+
شماره های همراه: 989125087509+ , 989336304247+
ایمیل: info@visacentergh.com

تماس با ما

ویزا سنتر در سوشیال مدیا

Telegram
Google plus
Instagram of Ozdemir

© تمامی حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به گروه ویزا سنتر می باشد