< img src="https://visacentergh.com/wp-content/uploads/2018/09/123.png">

شرایط تحصیل در اسپانیا

Spain

به گزارش ویزا سنتر، یکی از جاهای که دانشجویان می‌توانند برای ادامه تحصیل به آنجا سفر کنند اسپانیا است که دارای دانشگاهای با رتبه بالا می‌باشد ما در این مقاله شما را با شرایط تحصیل در این کشور آشنا می‌کنیم.

 

 

امروزه افراد زیادی در سراسر دنیا خواهان ادامه تحصیل در کشورهای اروپایی با برترین امکانات دانشگاهی و زندگی با هزینه هایی کم هستند. سوالات زیادی در باب تحصیل در اسپانیا از ما می شود. اسپانیا دارای امکانات دانشگاهی بسیار عالی و با رتبه های علمی بالا می باشد. کشور اسپانیا یکی از اعضای شینگن است و دانشجویان می توانند به راحتی و بدون ویزا به کشورهای اروپایی سفر کنند. 

 

 

از مزایای تحصیل در اسپانیا میتوان به هزینه کم ، امکان کار در اسپانیا پس از پایان تحصیلات و اخذ بورسیه تحصیلی اسپانیا در مقاطع فوق لیسانس و دکترا اشاره کرد. از معروف ترین شهرها برای ادامه تحصیل در اسپانیا می توان به شهرهای والنسیا، مادرید و بارسلون اشاره کرد. شرایط تحصیل در اسپانیا بدون مدرک زبان و همچنین سوالاتی پیرامون هزینه تحصیل در اسپانیا به زبان انگلیسی در این مطلب بررسی می شود.
از طرق مهاجرت به اسپانیا می توان به تحصیل در اسپانیا اشاره کرد، این روش در کنار روش های سرمایه گذاری در اسپانیا ( مهاجرت به اسپانیا با 25000 یورو ) ، ویزای کار در اسپانیا می باشد. شخص پس از مهاجرت به این کشور باید نسبت به اخذ اقامت اسپانیا و در ادامه اخذ تابعیت اسپانیا اقدام کند. دانشجویان در مدت تحصیل در این کشور از اقامت تحصیلی اسپانیا برخوردار می شوند. در همین متذکر می شود روش مهاجرت به اسپانیا از طریق خرید ملک یا خانه برداشته شده است. در همین زمینه توصیه می شود مراقب دفاتر کلاهبردار که ،معمولاً در خارج از کشور حضور دارند، باشید.

 

 

 

شرایط اعزام دانشجو و تحصیل در اسپانیا

 

 

 

از شرایط اعزام دانشجو به اسپانیا و ادامه تحصیل در اسپانیا داشتن مدرک دیپلم دبیرستان و داشتن مدرک پیش دانشگاهی می باشد البته آن دسته از داوطلبانی که مدرک پیش دانشگاهی ندارند می بایست در آزمون ورودی دانشگاه ها شرکت کنند و در صورت قبولی می توانند وارد دانشگاه های اسپانیا بشوند.

 

 

 

 

 

دانشجویان در طول دوره تحصیل خود در دانشگاه های اسپانیا از 30 درصد تخفیف درمانی بهره مند می شوند؛ دانشجویانی که تمایل به داشتن بیمه تکمیلی دارند در ماه مبلغی حدود 60 تا 100 یورو باید پرداخت کنند.

 

 

تحصیل در مقطع کارشناسی یا لیسانس اسپانیا

 

 

تحصیل در اسپانیا در مقطع لیسانس حدود 4 سال به طول می انجامد و دروس در این مقطع به زبان اسپانیایی تدریس می شوند از این رو آشنایی با زبان اسپانیایی و داشتن مدرک زبان اسپانیایی برای دانشجویان الزامی است. دانشجویان در مقطع لیسانس می توانند 10 ساعت در هفته را کار کنند و مبلغی حدود 80 تا 100 یورو به ازای هر هفته حقوق دریافت نمایند که این هزینه بخشی از هزینه های مربوط به زندگی و تحصیل دانشجو را پوشش می دهد.

 

 

 

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد یا فوق لیسانس اسپانیا

 

 

 

مقطع فوق لیسانس در دانشگاه های اسپانیا 2سال به طول می انجامد و دروس به دو زبان انگلیسی و اسپانیایی تدریس می شوند. دانشجویان جهت تحصیل به زبان اسپانیایی میبایست قبل از ورود به دانشگاه مدرک زبان اسپانیایی را ارائه بدهند و دانشجویانی که خواهان ادامه تحصیل در اسپانیا به زبان انگلیسی هستند می بایست مدرک زبان ایلتس 6.5 را داشته باشند؛ 

 

 

تحصیل در مقطع دکترا یا PHD اسپانیا و شرایط اخذ بورسیه تحصیلی اسپانیا

 

 

تحصیل در اسپانیا در مقطع دکترا 5 سال به طول می انجامد که 2 سال آن مربوط به شرکت در کلاس های تخصصی است و 3 سال آن جهت تکمیل پایان نامه و دفاع از آن می باشد. دروس در این مقطع تحصیلی به زبان انگلیسی ارائه می شوند. دانشجویان در مقطع دکترای دانشگاه ها می توانند از بورسیه تحصیلی اسپانیا استفاده کنند که البته اخذ بورسیه تحصیلی شرایط خاصی دارد که شامل:

 

  • داشتن مدرک زبان حداقل آیلتس 6.5

 

  • مدارک دانشگاهی از دانشگاه های معتبر

 

  • داشتن مقالات بین المللی یا تالیف کتاب و…

 

  • جلب نظر یک استاد مشاور جهت پشتیبانی تز دکترا

 

 

 

دانشجویانی که تمامی شرایط فوق یا حتی تعدادی از آن ها را داشته باشند از شانس بالاتری جهت اخذ بورسیه تحصیلی اسپانیا برخوردارند. آن دسته از دانشجویانی که موفق به اخذ بورسیه تحصیلی در مقطع دکترای اسپانیا می شوند در ماه حقوقی حدود 2000 دلار حقوق دریافت می کنند، به همین دلیل رقابت جهت اخذ بورسیه تحصیلی بسیار زیاد است.

 

 

دانشجویان در مقطع دکترا می توانند 30 ساعت در هفته کار کنند و مبلغی حدود 240 تا 300 یورو در هفته حقوق دریافت نمایند که این مبلغ به راحتی هزینه های مربوط به زندگی و تحصیل دانشجو را تامین می کند.

 

 

 

هزینه های زندگی دانشجویی در اسپانیا حدود 700 یورو در ماه است که شامل: مسکن، رفت و آمد، خوراک، پوشاک و… می شود که بیشترین هزینه مربوط به مسکن می باشد.تعطیلات پایان سال در کشور اسپانیا از اواخر جولای تا اواسط سپتامبر می باشد.

 

 

دانشجویان متقاضی ادامه تحصیل در اسپانیا سه ماه پس از ثبت نام در دانشگاه مورد نظر خود قادر به اخذ کارت اقامت دانشجویی اسپانیامی شوند سپس می توانند برای مهاجرت به اسپانیا برای بستکان درجه یک ( پدر- مادر- همسر و فرزند) به کشور اسپانیا اقدام نمایند.

 

 

آن دسته از دانشجویانی که تمایل دارند بعد از اتمام تحصیلات خود مشغول به کار تمام وقت در کشور اسپانیا شوند میبایست تحصیلات خود را به خوبی به پایان برسانند و تسلط کامل به زبان اسپانیایی داشته باشند سپس می توانند با پیدا کردن شغل مناسب ویزای تحصیلی خود را به ویزای کار در اسپانیا تبدیل کنند.

 

 

حق کار

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد کشور اسپانیا مجوز کار در محدوده ای 20 ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین 8 تا10 یورو به ازای هر ساعت می باشد که که مجموع درآمدهای حاصله از کار دانشجویی میتواند براحتی هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا عبارتند از:

 

 

  • مدارک تحصیلی به همراه ریز نمرات

 

  • گواهی اشتغال به تحصیل در صورتیکه شامل متقاضی شود

 

  • رزومه کاری

 

  • کپی و اصل پاسپورت

 

  • مدرک زبان

 

  • کپی و اصل شناسنامه

 

  • گواهی سلامت

 

  • گواهی عدم سوء پیشینه

 

  • معرفی یک حساب معتبر جهت اثبات پشتوانه مالی

 

 

پس از آماده کردن مدارک فوق، این مدارک به همراه نامه ی پذیرش باید به سفارت اسپانیا تحویل داده شود. نکته ی مهمی که باید در همین جا ذکر شود این است که اخذ پذیرش از برخی دانشگاه های اسپانیا بدون مدرک زبان امکان پذیر است ولی ممکن است سفارت اسپانیا به دلیل عدم وجود مدرک زبان از صدور ویزا خودداری کند. 

 

 

 

شما می توانید جهت کسب اطلاعات تکمیلی با مشاوران مجموعه ویزا سنتر قربانی تماس حاصل فرمایید و از شرایط دریافت ویزای  آن کشور مطلع شوید.

اطلاعات تماس

دفتر آنکارا:

No:76, Unit4, Achin St, Chankaya-Ankara

تلفن های دفتر آنکارا:
903124373929+ , 905464666392+ , 905380293943+
شعبه دو آنکارا:

No: 81/5, 06680, Tunalı Hilmi Cd., Barbaros Neighborhood, Çankaya, Ankara, Turkey

تلفن های شعبه دو آنکارا:
903124373929+ , 905464666392+ , 905380293943+
شعبه تهران:
تهران، خیابان دکتر شریعتی، بالاتر از میرداماد، بن بست شریفی، پلاک 11، طبقه سوم
تلفن های دفتر تهران:
982122220463+ , 982126405031+
نمایندگی کرج:
کرج، تقاطع ملاصدرا و تعاون، مجتمع پاسارگاد، ط۲، واحد ۴ ( آژانس مسافرتی مینار سفر کرج )
تلفن های نمایندگی کرج:
982632529200+ , 982632562546+

دفتر ارمنستان:

E 811, 7- th floor, 16 building, Kievyan street, Yerevan, Armenia

تلفن دفتر ارمنستان: 37444012333+
شماره های همراه: 989125087509+ , 989336304247+
ایمیل: info@visacentergh.com

تماس با ما

ویزا سنتر در سوشیال مدیا

Telegram
Google plus
Instagram of Ozdemir

© تمامی حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به گروه ویزا سنتر می باشد